Rak hujayralari o‘zini-o‘zi himoya qilish xususiyatiga ega, buni onkologlar yaxshi bilishadi.
Tadqiqotda bir likopchadagi brokkoli (undagi maxsus ferment) yegandan 3 soat o‘tib, rak hujayralarini o‘zini-o‘zi himoya qilish mexanizmi (hatto kimyo terapiya olgandan keyingi holatdan ham a’loroq darajada) susaygan. Bu esa ularni tezroq nobud bo‘lishiga olib keladi.
Onkologik kasallikdan himoyalanmoqchi va shifo topmoqchi bo‘lganlarga tavsiya! Ratsioningizga brokkoli qo‘shing!
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!
O‘zbekiston va jahonda ro‘y berayotgan eng so‘nggi voqea-hodisalar, sport, shou-biznes, madaniyat, informatsion texnologiyalar va ilm-fan yangiliklaridan doimo xabardor bo‘ling!